Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:
 
Veel gestelde vragen
Contact met Ballonnen.net

Ballonnen.net is een handelsnaam van 0900bestellen.net dé internetwinkel voor al ballonnen en cadeau's, bezorgd in heel Nederland!

Onze adresgegevens en andere officiele gevens zijn;
0900bestellen.net
Langeweg 90
3241 KA Middelharnis

0187 - 47 33 66
info@ballonnen.net

Rabobank 1377.88.800
IBAN nummer NL78 RABO 0137 7888 00
SWIFT/BIC code RABONL2U

K.v.K. Rotterdam 24340509
BTW nummer NL8111.52.455.B.01

Over Ballonnen.net

Ballonnen.net een initiatief van 0900bestellen.net en het resultaat van jarenlange ervaring op internet in de cadeau - en bloemenbranche. Wij bieden u een breed en op veel fronten ook een uniek assortiment; voor werkelijk iedere gelegenheid vindt u een passend geschenk.

Ons assortiment ballonnen met..... is uniek te noemen in de online ballonnenwereld. Voor geboortes, verjaardagen, felicitaties, jubilea, of zomaar als verwennerij, vindt u op Ballonnen.net een passende samenstelling. Wilt u tóch een andere combinatie, schroom niet contact met ons op te nemen (tel. 0187-473366) of maak uw eigen productcombinatie in uw winkelwagen.

Waarom kiezen voor Ballonnen.net?
> helium ballonnen, allerlei soorten en maten. 
> uitgebreid assortiment helium ballonnen
> leuke cadeau's toe te voegen aan je bestelling zoals knuffels, parfums, chocolade, wijn etc.
> eigen bezorging de volgende dag op elk adres in Nederland

 

Hoe werkt de zoekfunctie?

Op de homepage van Ballonnen.net kunt u de zoekfunctie gebruiken. U typt één of meer kernwoorden waarmee de zoekfunctie onze webwinkel doorzoekt. Nadat u een zoekopdracht bevestigd met een 'enter', verschijnt een overzicht met links naar pagina's waarop het woord of de woorden van uw zoekfunctie terugkomen.  

Waarom is Ballonnen.net lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie?

Ballonnen.net is als één van de weinige helium ballonnen online winkel aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Dit is een branche organisatie voor bedrijven die op afstand verkopen. Het lidmaatschap garandeert niet alleen voor u dat wij ons aan alle regels en voorwaarden houden betreft het online verkopen maar ook dat wij een betrouwbare organisatie zijn die uw bestelling met de grootste zorg zal uitvoeren.

Doordat Ballonnen.net het Model Gedragscode voor Elektronisch Zakendoen van het Electronic Commerce Platform Nederland (ECP.nl) onderschrijft en zich conformeert aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens, garanderen wij u dat wij een betrouwbare online ballonnen- en cadeauwinkel zijn.

Ballonnen.net is vanaf haar start lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Dit garandeert u als besteller dat wij ons conformeren aan allerlei statuten, gedragsregels en codes die zijn opgesteld om uw recht te beschermen.

Bestellen: hoe bestel ik op de site?

Bestellen via Ballonnen.net is snel en eenvoudig, al in drie stappen kunt u bestellen en betalen.
1. Bestel het product van uw keuze en vul deze eventueel aan met andere producten. Login of ga verder zonder login.
2. Vul het afleveradres en het (factuur)adres in.
3. Selecteer het afleveradres en eventueel aflevermoment, selecteer een betaalwijze, controleer uw order & reken uw bestelling af.

Bestellen: hoe kan ik mijn favoriete producten gemakkelijk bestellen?

Als u vaker bestellingen plaatst met uw account, dan kunt u wanneer u bent ingelogd links bovenin onder de link mijn bestellingen onderaan deze pagina uw meest bestelde producten terugvinden. Hierop kunt u doorklikken naar het product en direct uw bestelling plaatsen. Handig als u veelvuldig hetzelfde product bestelt!

Bestellen: kan ik ook telefonisch een bestelling plaatsen?

Natuurlijk ontvangen wij graag uw bestelling! Het beste is via onze website bestellen zodat u en wij een bevestiging van de bestelgegevens digitaal hebben. Maar natuurlijk mag u ook bellen met 0187-47 33 66.
Let op! Bij telefonische bestellingen van particulieren vragen wij een directe, telefonische betaling met uw creditcard. Wij zullen dan tijdens het gesprek direct uw betaalgegevens invoeren, vervolgens weet u meteen of de betaling gelukt is zodat wij de bestelling kunnen gaan verwerken. 

 

Bestellen: juistheid adresgegevens ontvanger

Wij vertrouwen op de informatie die u ons verstrekt. U dient zichzelf daarom ervan te verzekeren of de ontvanger niet op vakantie is, dan wel thuis is, dat het adres (postcode & huisnummer) wel klopt en/of dat ontvanger niet ontslagen is uit het ziekenhuis. Het retour komen van uw bestelling waaraan één van deze redenen ten grondslag ligt, geeft geen recht op nieuwe levering, levering op een ander adres of om uw bestelling te annuleren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel onjuist opgeven van adresgegevens. Wij adviseren u daarom ook de bevestiging van de bestelling altijd goed te controleren.

Bestellen: wanneer is mijn bestelling succesvol?

Uw bestelling is succesvol wanneer u uw betaling heeft afgerond. Natuurlijk sturen wij altijd geautomatiseerd na goedkeuring van uw betaling een email ter bevestiging. In de mail vindt u een bijlage met een pdf bestand die u kunt openen.

Ook kunt u uw bestellingen en bestelpogingen altijd terugzien wanneer u inlogt in uw account. Links bovenin krijgt u dan een uitgebreider menu te zien, klik op 'mijn bestellingen' en u ziet een overzicht van uw bestellingen.
Er zijn 3 statussen die uw order kan aannemen te weten:
- wacht op betaling > uw betaling is niet succesvol, neem contact met ons op!
- wacht op verwerking > uw order is succesvol maar nog niet door ons intern verwerkt
- verwerkt > uw order is succesvol en bij ons intern verwerkt voor aflevering

Twijfelt u of de order tóch succesvol is? Belt of mailt u ons gerust!

Betalen: welke betaalmogelijkheden heb ik?

Op onze websites heeft u meerdere betaalmogelijkheden:

- iDEAL; wanneer u internetbankiert bij uw bank die aangesloten is op iDEAL kunt u direct inloggen in uw bekende bankomgeving en direct uw betaling doen. Na de keuze voor iDEAL als betaalmogelijkheid, kiest u uw bank en de rest wijst zich vanzelf. Let op dat u bij bijvoorbeeld de Rabobank een random reader nodig heeft.
- Verified by Visa; superveilige manier om met uw Visa card direct online te betalen.
- Mastercard Secure Code; superveilige manier om met uw Mastercard direct online te betalen.
- American Express; snelle manier om met uw Amex card direct online te betalen.
- Paypal; dit is een populaire betaalmethode en wordt wereldwijd veel gebruikt. Het e-mailadres van u als gebruiker geldt als rekeningnummer bij transacties. Om af te rekenen logt u in bij Paypal met uw account, tikt u het e-mailadres en het te versturen bedrag in op een webformulier en verstuurt u de gegevens. Snel, makkelijk en veilig!
- Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay.
AfterPay voert voor www.0900bestellen.net het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U betaalt voor deze betaalwijze € 1,50 extra. U kunt bij www.0900bestellen.net betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 200,-.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Betalen: is de betaling beveiligd?

Uw betaling is beveiligd en gewaarborgd. Wanneer u op pagina 3 van 3 uw bestelling definitief gaat maken en online gaat betalen verlaat u onze website en komt u automatisch op het betaalscherm van Ogone. Dit platform is gespecialiseerd in het verwerken van veilige, online betalingen en regelt alles van a tot z betreffende betalingen.  De webpagina waarin u uw betaling doet, begint ook altijd met https:// (let vooral op de s, die staat voor beveiligde verbinding!)

Betalen: wat is MasterCard® SecureCode™ en Verified by Visa?

MasterCard® SecureCode™ en Verified by Visa vormen de nieuwe standaard voor veilige creditcardbetalingen op internet. In veel Europese landen zijn MasterCard SecureCode en Verified by Visa al operationeel voor ondernemers en kaarthouders.

De nieuwe standaard biedt naast voordelen voor ondernemers ook voordeel voor kaarthouders. Zij weten zeker dat derden geen misbruik kunnen maken van hun gegevens.

Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar uw kaartuitgevende bank. Zij kunnen u hier meer over vertellen en kunnen ook zien of uw creditcard reeds van deze beveiliging is voorzien.

Betalen: kunt u een BTW-bon verstrekken voor mijn boekhouding?

Van iedere online bestelling ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. In deze e-mail is een PDF-bestand bijgesloten waarin uw complete bestelling staat samengevat. Hiervoor heeft u het software programma Acrobat Reader nodig, welke gemakkelijk via internet te downloaden is. Tevens staan hier de benodigde BTW-gegevens op vermeld en kunt u het ordernummer gebruiken als uniek kassabonnummer voor verwerking in uw boekhouding. Een separate factuur van een online betaalde bestelling kunnen wij u niet verstrekken. Indien u als bedrijf regelmatig bij ons denkt te gaan bestellen, kunnen wij u daarom een bedrijfsaccount aanraden. Hiermee kunt u als bedrijf op rekening bestellen, zodat u maandelijks een factuur van ons ontvangt.

Betalen: kan ik mijn bevestiging van de bestelling opnieuw opvragen?

De bevestiging van uw bestelling wordt eenmalig verzonden. Maar wanneer u onder een account uw bestelling plaatst, kunt u in het menu mijn bestellingen raadplegen en eerdere orders downloaden (PDF-bestand).

Status bestelling: ik ontvang geen bevestigingsmail, maar heb wel betaald.

Neemt u altijd contact met ons op om er zeker van te zijn of uw bestelling is aangekomen. Of check wanneer u bent ingelogd bij 'mijn bestellingen' of uw bestelling de status 'wacht op verwerking' of 'verwerkt' heeft, u kunt er dan vanuit gaan dat uw bestelling juist is aangekomen!

Wanneer u van ons geen bevestigingsemail heeft ontvangen, kan het zijn dat deze in uw spam box terecht is gekomen. Raadpleegt u ook ons item 'e-mails van Ballonnen.net ontvangen - Spamfilter' voor meer informatie.

Status bestelling: is mijn bestelling ontvangen?

Uw bestelling is voltooid wanneer uw betaling succesvol is of wanneer uw met een bedrijfsaccount bestelt. Bij een succesvolle bestelling, ontvangt u per omgaande een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Als u met uw account inlogt, kunt u onder het tabblad mijn bestellingen  uw bestelhistorie online raadplegen.
Er zijn 3 mogelijke statussen;
- wacht op betaling; uw betaling is niet succesvol gebleken. Deze bestelling wordt niet uitgevoerd!
- wacht op verwerking; uw betaling én bestelling is succesvol, maar wij hebben uw order nog niet intern verwerkt.
- verwerkt; wij hebben uw order intern verwerkt zodat het in het logistieke proces mee kan gaan voor een juiste aflevering.

Het is helaas niet mogelijk om u een realtime update te geven van waar uw pakket zich bevindt of hoe laat het pakket precies verwacht wordt te arriveren.

Status bestelling: is mijn bestelling afgeleverd?

Natuurlijk zit u te wachten op een telefoontje van de ontvanger met een bedankje voor uw attentheid. Wij kunnen ons voorstellen dat u dan wilt weten of uw bestelling is afgeleverd zodat u uw verrassing niet meer kunt verklappen.

Bestelling met leverdatum in het verleden;
Wanneer u geen bedankje van de ontvanger heeft ontvangen, slaat de twijfel toe. Logisch! Wij kunnen ons voorstellen dat u er wel zeker van wilt zijn dat uw bestelling is afgeleverd. Verzoek ons dan per e-mail of telefoon met vermelding van het ordernummer en wij zullen navragen of uw bestelling is afgeleverd. Wanneer het ordernummer niet voor handen is, volstaat een naam van de ontvanger, afleverdatum en afleverplaats.

Het navragen van een bestelling kan 1 tot 2 werkdagen duren, dit heeft te maken met de communicatie tussen diverse schakels. Ballonnen.net zal er alles aan doen u zo snel mogelijk van een duidelijk antwoord te voorzien!

Status bestelling: mijn bestelling is niet aangekomen, wat nu?

Neemt u dan direct contact met ons op en zorg dat u het ordernummer óf de afleverdatum, ontvanger en plaats bij de hand heeft zodat wij uw bestelling kunnen traceren en uw navraag direct in behandeling kunnen nemen. Ballonnen.net streeft binnen 1 à 2 werkdagen antwoord te kunnen geven op uw navraag.

Overschrijding van de door u aangegeven bezorgdatum geeft u niet automatisch het recht om de overeenkomst te ontbinden. Na vaststelling van de oorzaak van het niet arriveren van uw bestelling, zullen wij u een passende oplossing bieden, afhankelijk van de situatie.

Status bestelling: kan ik mijn bestelling annuleren?

Wanneer u uw bestelling op Ballonnen.net heeft geplaatst, kunt u deze annuleren tot uiterlijk 2 dagen vóór de datum van uitvoering. Het betaalde bedrag zal naar uw rekening worden overgemaakt of worden teruggedraaid naar uw creditcard. Van het totaalbedrag wordt 20% voor administratieve en bancaire kosten ingehouden met een minimum van € 5,-.

Wij kunnen u ook een Online Cadeaubon verstrekken die onbeperkt geldig is en waarmee u later één of meer bestellingen kunt betalen. Deze cadeaubon verstrekken wij zonder aftrek van bovengenoemde kosten.

Ontbinding zonder opgaaf van redenen na levering van de bestelling is nadrukkelijk niet mogelijk, dit in verband met de beperkte houdbaarheid van het product.

Status bestelling: kan ik mij beroepen op het herroepingsrecht?

Volgens de voorwaarden die wij van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie volgen, heeft u de mogelijkheid u te beroepen op uw herroepingsrecht.

U kunt ervan opaan dat voor de producten waarvan u zich kunt beroepen op het herroepingsrecht, wij daar onze medewerking aan zullen verlenen. Verse bloemen en fruitmanden zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht, aangezien deze een beperkte houdbaarheidsdatum hebben (zie ook artikel 10 lid 8 van de algemene voorwaarden). De kosten voor het terugzenden komen voor rekening van de besteller.

Wanneer u een beroep heeft gedaan op het herroepingsrecht (binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling), en de producten binnen 14 dagen na het herroepen retour zendt in indien redelijkerwijs mogelijk originele verpakking en in onbeschadigde staat, zal de terugbetaling van het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, zo snel als mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding worden voldaan.
Indien de retourzending niet binnen 14 dagen door ons ontvangen is en u kunt wel aantonen dat u voor retourzending heeft zorggedragen, zullen wij de terugbetaling die daaruit voortvloeit zo snel als mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen voldoen. Let wel dat de verzendkosten voor het retour sturen voor rekening van uzelf komen.

Let erop bij het retour sturen, dat u het product goed verpakt zodat het in onbeschadigde staat bij ons binnenkomt. Als het product bij ons beschadigd binnenkomt, kunnen wij kosten hiervoor bij u in rekening brengen.

Voor het aanmelden van uw retourzending, kunt u een email sturen naar info@0900bestellen.net, of de bevestiging van uw bestelling beantwoorden óf het modelformulier voor herroepingsrecht downloaden (zie rechts op pagina: http://www.ballonnen.net/info/46/Leveringsvoorwaarden/). U kunt dit formulier invullen en meesturen met uw retourzending.

Bezorgservice: wat zijn de bezorgkosten?

Ballonnen.net bezorgt ballonnen door heel Nederland. Bezorgkosten worden bepaald aan de hand van de postcode van het afleveradres, de specifieke kenmerken van het gekozen product, het aflevermoment en de eventuele individuele afspraken. Gemiddeld bedraagt de bezorgservice € 7,95 voor Nederland. Voor enkele waddeneilanden en gebieden in Zeeuws Vlaanderen geldt een toeslag. De exacte kosten van de bezorgservice ziet u altijd berekend op pagina 3 van de kassa alvorens u uw bestelling afrondt.

Bezorgservice: wat als de ontvanger afwezig is?

Indien de ontvanger niet thuis is, wordt het pakket bij één van de buren afgegeven. Zijn de buren ook niet thuis, dan wordt het pakket  op een later tijdstip nogmaals aangeboden, maar alleen na telefonisch contact van de ontvanger. Er zal een briefje achtergelaten worden waarop de ontvanger kan reageren wanneer hij of zij thuiskomt, of met de vermelding dat de bestelling bij de buren is afgeleverd. Indien de ontvanger niet op het schriftelijke verzoek van de koerier of bezorger reageert, kan de koerier of bezorger beslissen het product na enkele dagen te vernietigen (indien het een versproduct is) of retour sturen. Dit geeft de besteller e/o ontvanger niet het recht op een nieuwe levering of het annuleren van de bestelling. Ballonnen.net is in zo’n geval niet verantwoordelijk voor het niet of later arriveren van de bestelling bij de ontvanger. Ook geeft dit geen recht op een nieuwe levering of het annuleren van uw bestelling.

Neem altijd contact met ons op als een dergelijke situatie zich voordoet!

Bezorgservice: kan ik een voorkeur ochtend of middag meegeven?

Bij ieder product kunt u een voorkeur in aflevermoment selecteren, ochtend of middag. Dit is nadrukkelijk een voorkeur en kan niet worden gegarandeerd. Natuurlijk zullen wij ons uiterste best doen te bezorgen volgens uw voorkeuren!

Bij sommige producten kunt u ook aflevergaranties kiezen bijvoorbeeld 'levering voor 10.30 uur'. Hiervoor zullen wij de kostprijs van een aanzienlijke toeslag op de bezorgservice aan u door moeten berekenen. Deze toeslag staat duidelijk bij deze aflevergarantie vermeld. Uw bestelling zal dan door een speciale koeriersdienst worden bezorgd.

Bezorgservice: zijn aflevertijden te garanderen?

Bij een deel van ons productassortiment kunt u een aflevertijd garantie selecteren. Hieraan zijn toeslagen op de bezorgservice verbonden, welke u meteen ziet wanneer u een aflevergarantie selecteert.
Deze bezorggarantie wordt door de landelijke koeriersdienst gegeven volgens de volgende toeslagen:
- Bezorggarantie voor 10.30 uur kost € 20,50 extra
- Bezorggarantie voor 13.00 uur kost € 11,25 extra
- Bezorggarantie na    12.00 uur kost € 11,25 extra


Bezorgservice: voorschriften voor versturen naar ziekenhuizen, hotels, parken en campings.

Om zorg te kunnen dragen voor een goede verwerking van uw opdracht, vragen wij u de volgende gegevens altijd te vermelden! Wanneer u deze gegevens niet geheel compleet doorgeeft, kunnen wij u niet garanderen dat uw order correct wordt uitgevoerd en afgeleverd.

Voor bezorgingen in ziekenhuizen, vermeld u dan de afdeling en het kamernummer. Zorg dat u er ook zeker van bent dat de patient niet ontslagen is wanneer wij afleveren. Bij een korte verblijfstijd in het ziekenhuis, raden wij u aan ballonnen en cadeau`s naar het huisadres te sturen.

Voor bezorgingen in hotels, vermeldt u dan het kamer nummer en de naam van de gast(en) (groep, etc.)
Voor bezorgingen op campings, vermeldt u dan het plaats nummer en de naam van de gast(en) (groep, etc.)

Levering: kan ik een ballon met bijvb. champagne tegelijk laten bezorgen?

Natuurlijk, dat is het unieke op Ballonnen.net. U kunt variëren en combineren wat u wilt, wij zorgen dat uw ballon met bijvoorbeeld champagne of uw knuffel tegelijk worden afgeleverd op het door u aangegeven adres. Wij hebben alleen de mogelijkheid te leveren binnen Nederland. 

Levering: wat zijn onze leveringsvoorwaarden?

Ballonnen.net is lid van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie. Haar leveringsvoorwaarden zijn in samenspraak met de consumentenbond in 2008 tot stand gekomen. Onze algemene leveringsvoorwaarden zijn daarop gebaseerd en kunt u online raadplegen.

Levering: ziet de ballon en evt. andere producten er net als op de foto?

De ballonnen welke u bestelt, is ook de ballon die geleverd zal worden. Deze foto's zijn uniek aan het product. Indien u een ballon met... bestelt, kan dit enigzins afwijken. Omdat het in sommige gevallen om boeketten en bloemstukken gaat kan het zijn dat deze bloemen niet altijd voorradig zijn. Altijd wordt getracht de stijl en de kleurencombinatie zo goed mogelijk te benaderen. De kleurencombinatie is leidend, niet de bloemsoorten in het bloemwerk.

Mocht het geleverde product toch niet naar uw zin zijn, verzoeken wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Klachtenprocedure

Wij verzorgen uw bestelling met de grootste zorg, maar het kan natuurlijk dat er een klacht is onstaan. Dit is uiteraard heel vervelend en dat willen wij graag zo spoedig mogelijk met u oplossen! Daarom vragen wij u het volgende:

Wij verzoeken u klachten betreffende zichtbare gebreken aan geleverde producten direct na constatering per telefoon of e-mail te melden. Wanneer het bederfelijke producten betreft zoals bloemen of fruit, verzoeken wij u dit binnen 24 uur na levering te doen.

Wij verzoeken u klachten betreffende de bezorging binnen 48 uur na de oorspronkelijke datum van levering te melden per telefoon of e-mail.

U kunt ons tijdens kantoortijden en op zaterdagen bereiken op 0187-47 33 66 en natuurlijk 24/7 mailen op info@0900bestellen.net.

U ontvangt ten alle tijden een ontvangstbevestiging per e-mail en zullen uw klacht direct in behandeling nemen. Wij streven naar een goede oplossing binnen 48 uur. Echter door externe factoren kan het langer duren, daarom garanderen wij u uiterlijk binnen 5 werkdagen inhoudelijk een reactie op uw klacht te geven en een passende oplossing aan te bieden. 

Wanneer uw ingediende klacht niet door naar uw tevredenheid wordt opgelost door ons, kunt u zich wenden tot de geschillencommissie, zie www.sgc.nl voor meer informatie over de te volgen procedure. Per 15 februari 2016 kunt u met uw klacht ook terecht bij het Europese online geschillenplatform(ODR), zie ook http://ec.europa.eu/
consumers/odr/

Klachten: kan ik mijn bestelling retour sturen?

Wij doen ons uiterste best om alle artikelen zo goed mogelijk te beschrijven en te fotograferen. Desondanks kan een artikel toch tegenvallen of niet aan uw verwachtingen voldoen. Voor niet bederflijke producten geldt het herroepingsrecht wat u wettelijk heeft. Letop, dit geld dus niet voor bloemen, fruit en gepersonaliseerde producten (zoals de Geboortebeer met een geborduurde naam en geboortedatum).

Na ontvangst heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling (of een deel ervan) te herroepen. Na herroeping heeft u nog eens 14 dagen om de artikelen terug te sturen. Indien redelijkerwijs mogelijk graag in beschermde verpakking retourneren, in oorspronkelijke staat, onbeschadigd en voldoende gefrankeerd. U bent aansprakelijk voor eventuele waardevermindering aan de artikelen. Na ontvangst van uw ontbinding/herroeping zullen wij zo spoedig mogelijk, maar uiteraard wel binnen 14 dagen uw betaling (incl. de eventuele standaard verzendkosten) terugstorten. De verzendkosten van de retourzending zijn in dat geval wel voor uw rekening.

Voor een snelle afhandeling van uw retour product, vragen wij u het artikel vooraf aan te melden via info@0900bestellen.net onder vermelding van het ordernummer. Dit is niet verplicht, maar bevordert wel een snellere afhandeling.   

Garantie

Op onze producten is de wettelijke garantie termijn van toepassing. Dit houdt in dat het product datgene moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Mocht het product dat u van ons heeft ontvangen hier niet aan voldoen, neemt u dan zo snel mogelijk contact met onze klantenservice op per telefoon of per email zodat wij met u tot een oplossing kunnen komen.

Cadeaubonnen: hoe kan ik deze bestellen?

Op Ballonnen.net kunt u diverse cadeaubonnen online bestellen.

De Hotelbon voucher > leuk cadeau voor iemand die een heerlijk weekendje weg heeft verdiend!
De Nationale tijdschriftenbon > prachtig cadeau voor de lezers onder ons!


De cadeaubonnen worden per post opgestuurd. Bij grotere aantallen aangetekend tegen meerkosten in verband met de verzonden waarde.

Klantgegevens: worden mijn gegevens opgeslagen?

Uw gegevens worden in onze database opgeslagen. Dit zijn uw naam en adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens zijn puur voor onze administratie en orderregistratie en zijn door niemand opvraagbaar.

Klantgegevens: hoe is het met de privacy van mijn gegevens?

Doordat Ballonnen.net het Model Gedragscode voor Elektronisch Zakendoen van het Electronic Commerce Platform Nederland (ECP.nl) onderschrijft en zich conformeert aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens, garanderen wij u dat wij een betrouwbare online ballonnen-  en cadeauwinkel zijn.

Ballonnen.net is vrijgesteld van melding over de verwerking van uw persoonsgegevens bij het CBP (College Bescherming Persoonsgegevens).

Daarnaast is Ballonnen.net lid van Thuiswinkel.org. Dit garandeert u als besteller dat wij ons conformeren aan allerlei statuten, gedragsregels en codes die zijn opgesteld om uw recht te beschermen.

Klantgegevens: kan ik mijn wachtwoord opnieuw aanvragen?

Geen probleem! Vul uw e-mailadres in op de inlogpagina, klik wachtwoord vergeten aan en u ontvangt direct een e-mail met uw wachtwoord.

Lukt het niet? Neem dan contact met ons op.

Klantgegevens: waar kan ik mijn klantgegevens wijzigen?

Via de inlogpagina kunt u uw adresgegevens en voorkeuren wijzigen.

Klantgegevens: wat kan ik met mijn account?

Met uw account van Ballonnen.net maakt u het online bestellen gemakkelijker! Wij hebben diverse functionele menu's gemaakt om u beter van dienst te kunnen zijn, u kunt hiervan gebruik maken, nadat u bent ingelogd. Hieronder staan kort de functionaliteiten opgesomd (als u bent ingelogd kunt u de linkjes onder de functies volgen naar de betreffende pagina's):

- mijn gegevens > adresgegevens / weergave incl.- of excl. BTW / standaard kostenplaats voor bevestigingen en facturen.
- mijn bestellingen > overzicht van uw geplaatste orders / meest bestelde producten overzicht voor herhaalbestellingen
- mijn spaarpunten > overzicht van uw spaarpunten / mogelijkheid een kortingsbon te laten mailen of punten te doneren aan een goed doel.
-
mijn reminders > herinneringen om belangrijke data niet te vergeten
- mijn adresboek > om actief te kunnen gebruiken bij het invullen/selecteren van uw afleveradres

 

Nieuwsbrief: hoe kan ik mij afmelden?

In de nieuwsbrief staat altijd een link waarmee wij u zich kunt uitschrijven voor de nieuwsbrief. Natuurlijk kunt u ook inloggen in uw account en het vinkje voor de nieuwsbrief uitzetten.

E-mails van Ballonnen.net ontvangen - Spamfilter

Elektronische bestellingen worden altijd per email bevestigd. Deze e-mails kunnen in spam boxen of andere filters blijven hangen of niet aankomen doordat de mailbox overvol is. Mocht een e-mailbevestiging uitblijven, dient u eerst telefonisch of per e-mail contact op te nemen om te verifieren of de gedane bestelling is doorgekomen. Het niet ontvangen van onze e-mail bevestiging geeft geen recht tot ontbinding. Daarom hebben wij een uitgebreide uitleg hier opgesomd om te voorkomen dat bevestigingsemails niet aankomen. Enige regel is eigenlijk altijd; bij twijfel bellen!

Spamfilter uitleg:
Steeds meer internetproviders filteren het e-mailverkeer. Berichten komen dan in een spamfolder in uw e-mailprogramma terecht. Wij adviseren u om een instelling in uw e-mailprogramma aan te passen.

Algemeen
Controleer of de standaardinstellingen van uw e-mail programma of anti-spam software niet te 'strak' zijn afgesteld.

Outlook gebruikers:
1. Kies 'Wizard Regels' in het menu Extra
2. Klik in het vak Regels in de volgende volgorde toepassen op Lijst van uitzonderingen
3. Klik in het vak Beschrijving van de regel op Lijst van uitzonderingen
4. Klik op toevoegen
5. Voer @ballonnen.net in als nieuwe uitzondering. De e-mail van Ballonnen.net zal voortaan in uw 'Postvak in' worden bezorgd

Live/Hotmail gebruikers:
Controleer de 'Ongewenste e-mail' folder. Als u daar een e-mail van Ballonnen.net aantreft, selecteert u het bericht en klikt u op de knop 'Geen ongewenste e-mail' onderaan het bericht.

U kunt eventueel ook nog de volgende aanpassing maken:
1. Ga naar uw 'Postvak in'
2. Klik op 'Instellingen' (naast de Help link)
3. Klik op 'Bescherming tegen ongewenste e-mail'
4. Selecteer 'Veilige lijst'
5. Voer het domein @ballonnen.net in
6. Klik op 'toevoegen'

Yahoo gebruikers:
Controleer de 'Bulk' folder. Als u daar een e-mail van Ballonnen.net aantreft, selecteert u het bericht en klikt u op de knop 'Not Spam' onderaan het bericht. De e-mail van Ballonnen.net zal voortaan in uw 'Postvak in ' worden bezorgd.

Gmail users:
Controleer uw 'Spam' folder. Als u daar een e-mail van Ballonnen.net aantreft, selecteert u het bericht en klikt u op de knop 'Not Spam' of 'Geen Spam'. De e-mail van Ballonnen.net zal voortaan in uw 'Postvak in' worden bezorgd. Als de e-mail van Ballonnen.net na deze aanpassing nog steeds is geblokkeerd, zult u contact op moeten nemen met uw internetprovider met het verzoek om de berichten afkomstig van Ballonnen.net voortaan gewoon te bezorgen.

Overige vragen: zijn er vacatures?

Er zijn momenteel geen vacatures bij Ballonnen.net.